lørdag 22. august 2009

Hårsår rundt trusekanten

Leser at feministene ikke er stygge lenger...






"Vi er ikke stygge, sinna og lesbiske."





Nå er ei ny bok ute - Glitterfitter - der damene har byttet ut sloggitruser med undetøy fra Victoria Secret-katalogen.





Sånn, ja; nå er likestillingskampen og feminismen på rett kjøl igjen. De viktige sakene...






































Og mens vi er inne på truser...




























Og mens vi er inne på Victorias Secret...

fredag 21. august 2009

FrP - jeg grøsser!

Det er snart valg.
Omtrent en fjerdedel av Norges stemmeberettigede heller mot FrP. Dét får meg til å grøsse. Fyttefaen, hvor dum er nasjonen vår egentlig. Vi har det vel så jævlig godt og bedagelig at vi har sovnet i timen, og ikke vet hva som egentlig gjelder.
Denne bloggen er ikke ment til å være et springbrett for seriøse diskusjoner, men denne gangen klarer jeg ikke å dy meg.
"FrP for folk flest." Er dere splitter pine gal? Hvor er logikken?

En ansvarlig økonomisk politikk? Da kan vi ikke sløse med oljepenger. Gjør vi det, så rammer vi fremtidens pensjonister og alle som har lån må betale mer i renter. Dette er ikke god politikk. Men dette mener FrP. (Og skjønner du ikke dette, bør du ta deg minst ett år til på skole!)

Arbeidstakernes rettigheter bør styrkes. De blå og spesielt FrP vil øke adgangen til midlertidig ansettelse, svekke stillingsvernet og gjøre det lettere å tvinge folk på overtid. Dette er dårlig politikk, og dette vil FrP.

De som har mest, skal bidra med mest i det spleiselaget som samfunnet vårt er. FrP vil ha skattelette som gir mest til de som har mest fra før. Og lite til alle andre. For folk flest? Javel... Dårlig politikk, sier jeg.

Det må satses på helsevesen og skole. Vi kan ikke tappe samfunnet for penger med en dårlig skattekuttpolitikk. Det vil FrP.

En skole skal være gratis og god for alle. Alle skal ha en sjanse. Privatskoler tapper den offentlige skole for ressurser. Dårlig politikk. FrP-politikk.

Hvilken politikk er egentlig for folk flest?
FrP er jo mot folk flest!



At FrP har noen gode debattanter er hevet over enhver tvil, og bl.a. Siv Jensen er en mester i å glatte over hva mesteparten av hennes partifeller driter seg ut på.

- Jeg innrømmer at det er mange utspill som har kommet fra enkeltrepresentanter. De har også gjort det klart at det er enkeltutspill og må stå for deres regning, sier partileder Siv Jensen.


Stå for egen regning??? Det er jo partiprogrammet ditt, for svarte!

Og FrP flesker til...

Bort med kollektive avtaler i arbeidsmarkedet.

Sosialklienter ut av senga om morgenen.

Asylsøkere skal til Afrika.

Vin og sprit i bensinstasjoner. Nei, vi trekker det forslaget.

50 milliarder i skattelette. Nei, vi sier heller 29 milliarder...

Ja til aktiv dødshjelp. Nei, forresten.



Treffer stadig folk på byen som forherliger FrP... mange av de er arbeidsledige og trygdede. De vanker i miljøer (puber) der store kompliserte spørsmål besvares med enkle svar.
"Alle albanere er kriminelle! Send dem til Afrika!"
"Avgiftsnivået er altfor høyt i Norge. Alkohol, røyk og bensin..."
"Mer politi."
"Helsevesenet i dag er en skandale."

Og dette sier gjerne de som ikke spytter inn ei krone (med unntak av det de blir trukket i trygd og betaler i alkoholavgift!) til spleisakassa!

Ja, for det er jo innvandring, avgifter og justis og helse som er fanesakene for FrP?
Kan gi fakta om at Frp og de borgerlige har byråd og øverste leder i Oslo og mange kommuner i landet. De har ikke gjort en skitt for å bedre helsevesenet der de regjerer.
Å ta alle utlendinger under én kam, er så hjerterått at jeg mangler ord. Norge må ikke bli et rikt land uten hjerte for de svake i verden. Meg, meg, meg. Egoisme, heter det. Totalt blottet for empati! Nei, jeg gidder ikke bruke en setning til på FrP's innvandringspolitikk!
Mer politi? Ja, gjerne det. Men da må folk ta politiskolen... Og det er første steg. Og det er satt av penger til dette. Virkningen kommer! Det er ikke bare å knipse med fingrene for å få mer politi, skjønner du.
Mange på østlandet drar til Sverige eller på danskebåten for å kjøpe røyk og alkohol. 'Det er så dyrt i Norge.' Mange av disse sitter daglig på puber... eller uttafor og røyker... Uansett så er røyk og alkohol ikke et must! Det kommer langt bak i behovshierakiet. Og stemmer du FrP pga avgifter på disse luksus-elementene, da er du på trynet ute av både samfunnspolitikk og logikk og evne til å tenke helhetlig.


Selv så er jeg røyker, jeg tar en øl eller ti, og jeg er sosialist. Det finnes ansvarlige partier på høyresiden - skal ikke benekte for det. Men det er tross alt årsaker til at Høyre, KrF og Venstre ikke er istand til å sette seg i regjering med FrP. Jeg tror ordet er Uansvarlighet!

Til dere som er trygdet o.l.: Du tror da virkelig ikke at DU får det bedre med FrP-politikk? Trygd får vi ihvertfall ikke råd til. Og hva med pensjonistene?? Og du kan da ikke mene at landet, og verden, vil få det bedre?

FrP--- jeg grøsser! Nei, jeg spyr!

torsdag 20. august 2009

Burkini ...



Første gang jeg hørte dette ordet, trodde jeg at det var et språk... at en person fra Burkina Faso snakket burkini.. men den gang ei.



En burkini er et plagg, betegnet med et ord dannet av burka og bikini...




Bildet til høyre er ikke en burkini... :-) he he











Burkinien minner vel egentlig mest om en våtdrakt med hette og er laget for muslimske kvinner som ønsker å være tildekket når de bader...





Dette er en såkalt burkini...


Drakten har skapt endel diskusjon og man har opplevd episoder med kulturkræsj.




Blant annet ble en muslimsk kvinne avvist da hun møtte opp ved et bad i Paris. Ledelsen ved badet hevder kvinnen ble avvist på grunn av hygieniske regler og viser til et allment forbud mot å bade påkledd.


Ordfører Gianluca Buonanno i byen Varallo Sesia nord i Italia har lagt ned forbud mot burkinien. Synet av en maskert kvinne, kan opprøre små barn; for ikke å snakke om de hygieniske problemene, sier Buonanno.








For mitt vedkommende kommer spørsmåls-stillingen todelt; det religiøse aspektet og de hygieniske forhold.





Religiøst aspekt:
Om burka er et påbud, sunna (anbefaling fra profeten) eller tradisjon, er omdiskutert. Draktvalget er ikke omtalt i Koranen. Det sies dog at muslimske kvinner bør bære klesdrakt av en slik type at den ikke skal gi menn fysisk tiltrekning... unngå å vekke begjær... Og at den skal ære mannen på en slik måte at bare kvinnens ektemann skal kunne se henne. Kvinnen 'tilhører' (er eiet av) familien og hjemmet. I vestlige land tilhører kvinnen 'ingen' (og alle!) og på et vis blir hennes kropp nærmest ansett som en del av hennes valuta... (Drøyt sagt, kanskje?).
Jeg tenker; hvordan bader muslimske kvinner på stranda i Saudi-Arabia? Med klærne på? Eller; bader de på stranda i det hele tatt? Jeg kan ikke huske å ha sett bilder av noe sånt...
OK, når så muslimske kvinner, som er i et vestlig land, og vil/må holde på sine tradisjoner, plutselig vil gjøre som vestlige kvinner og ta seg en dukkert i sjøen, da tvinger altså dette plagget - burkinien - seg frem.
Jeg kan forstå (om jeg setter godviljen til) at noen mennesker ikke ønsker å vise frem kroppen sin, men dette kan ikke være av religiøse årsaker. Har lest såpass mye av religiøse skrifter at jeg tør påstå at ingen av de krever en slik tildekking ved dagligdagse gjøremål. At muslimske kvinner dekker seg til må da grunne i tradisjoner og krav (fra menn?). Jeg er ikke den som viser frem kroppen min særlig mye, jeg heller, men det grunner i sjenanse.

Hygiene:
Jeg husker da jeg som guttunge skulle i svømmehallen. Det var alltid vakter der som sjekket at vi hadde vasket oss godt - og badebuksen også - før vi fikk hoppe i bassenget. Og sånn gjorde vi før vi hoppet i sjøen også.
Hadde vi snakket om at muslimene brukte en ordentlig våtdrakt (som dykkere bruker), så hadde vi trolig ikke snakket om hygiene-problematikk. At folk vil hoppe i havet med klærne på, driter jeg i (det får være deres problem - og hva er egentlig poenget med å bade med klær på???), men at folk skal ned i et 'innestengt' basseng - med klær på! - sammen med andre mennesker, det blir veldig drøyt, synes jeg. En bakteriebombe!

onsdag 19. august 2009

Et kvantesprang...

Leser stadig om personer (særlig politikere) som bruker ordet kvantesprang når de skal beskrive en større fremgang på noen områder, det være seg klimaavtaler, fornying av forsvaret, etc...


Vet de hva de prater om?
Vet de hva ordet kvantesprang betyr?
De sier det som om det her dreier seg om et virkelig løft, et stort steg i riktig retning, noe som virkelig monner...



Dette er helt feil selvsagt.
Ordet kvantesprang kommer ikke fra ordet kvantitet.


I kjernefysikkens lover kan elektronene hoppe fra én bane til en annen bane. Det er dette lille hoppet som kalles et kvantesprang.


Vi snakker altså her om den minste avstanden og forandringen man kjenner til i vitenskapen.


Jeg klipper og limer fra nettesteder:

Et kvantesprang for Sjøforsvaret:
I går overtok
Forsvaret fregatten KNM Fridtjof Nansen. - En merkedag for Norge som nasjon, for Forsvaret generelt og for Sjøforsvaret spesielt, sier generalinspektøren for Sjøforsvaret, kontreadmiral Jan Eirik Finseth.

Det er på høy tid at vi tar i bruk et nytt fôrvurderingssystem for svin her til lands, sier Hallgeir Sterten, produktsjef for svinefôr i FK Fôrutvikling. Det nye systemet, basert på nettoenergivurdering, har rett og slett tvunget seg fram, og jeg mener det dreier seg om et kvantesprang når det gjelder fôrvurdering.

Olje- og energiminister Riis-Johansen mener Norge har et godt utgangspunkt for å bli ledende på fornybar energi. Vi kan for eksempel transportere strøm og annen energi over store avstander. De kvantesprangene vi allerede har gjort, vil gjøre at vi raskere kommer videre.

Kvantesprang for skiklær.
Tekniske skiklær har tatt syvmilsskritt på teknologistigen.









Jeg tror det holder...

tirsdag 18. august 2009

Anal sex

Javel....

Jeg roter meg borti mye rart - spesielt på internet - uten å egentlig skjønne hvorfor eller hva jeg skal med det...

Analsex... Jeg leser 'bruksanvisningen':

Anal lek kan være deilig forutsatt at du tar noen enkle forholdsregler:

  • Husk at anus er ikke selvsmørende, så du må alltid bruke glidemiddel. Ikke selvsmørende. Okei, check.
  • Huden er tynn og får lett rifter, så berøring av anus og penetrasjon må bare skje med gjenstander som er helt glatte. Du kan få infiserte sår om du er uforsiktig. Glatte gjenstander. Greit.
  • Musklene er ofte trege til å slappe av, slik at all inntrengning må skje varsomt. Varsomt; check!
  • Ringmuskelen bør masseres en liten stund før man prøver å sette opp noe i endetarmen. Masseres en stund først. Greit.
  • Ringmuskelen er kraftig, i tillegg til at det er et vakum bak der. Og fordi den indre lukkemuskelen er ufrivillig, vil den kunne trykke og dra ting ut og inn som den selv vil. Derfor må du aldri sette inn gjenstander som kan forsvinne inn i endetarmen. Da er det det akutten neste, i verste fall må det operasjon til... Ikke ting som kan forsvinne. OK.
  • Pass på hygienen! Ha kortklipte negler, og vask hånden med en gang etterpå. Kortklipte negler. Vaske etterpå. Mottatt.

OK, da er jeg klar.


Noe mer jeg må vite før man setter igang?




Jo, et spørsmål melder seg...

Hvorfor? HVORFOR???

OK, jeg googler videre...

Kvinnens G-punkt er gitt mye omtale, mens mannens prostata får overraskende lite oppmerksomhet som kilde til nytelse. Det kan nemlig være veldig, veldig godt når den blir stimulert under seksuell aktivitet. Kjertelen er blitt utropt som det mannlige G-punktet, og noen kaller derfor prostata for "P-punktet".
Her produseres sædvæsken (en klar væske som blandes med sædceller under ejakulasjon). Når en mann kommer til "point of no return" i sitt orgasmeforløp aktiveres prostatakjertelen og bidrar med rytmiske sammentrekninger til å produsere ejakulat - og dette skjer faktisk før sammentrekningene i orgasmen. Prostatavæsken utgjør opptil en tredel av volumet i sæden. Om du stimulerer mannens prostata før og under ejakulasjon, kan du kjenne kjertelen svulme og bli hard, deretter trekker den seg sammen før orgasme.
Mannens P-punkt er faktisk i slekt med kvinnens G-punkt, da prostata vevet hos menn kommer fra de samme utgangscellene som danner en stor del av G-punktet hos kvinner. Prostata finnes ca. 4-6 cm inn i endetarmen opp mot magen. Beliggenheten er rett bak penis, under urinblæren, i en ring rundt urinrøret. Kjertelen er hjerteformet og i størrelse kan den være alt mellom en liten valnøtt og en stor kastanje.
En av årsakene til at mange menn liker anal lek er fordi massasje av prostata kjennes utrolig deilig og kan gi en kraftig forsterket orgasme. Siden prostata er forbundet med den innvendige delen av penis, vil en mann som støter hardt med erigert penis også oppleve sterk lystfølelse fra prostata. Men han kan også like det fordi anus og området rundt er fullpakket med nerveender som stimuleres ved berøring. Anus er i tillegg til å være et meget intimt og følsomt område også forbundet med en hel rekke tabuer. Menn som liker anal stimulering liker det vanligvis meget godt, og for mange av disse mennene kan stimulering av prostata gjøre orgasmen til en uforglemmelig opplevelse.
Som prostata, penis og de fleste interne organer i kropp, er anus kontrollert av glatt muskulator. Denne kan vi ikke styre, i motsetning til tverrstripet muskulatur som er viljestyrt, dvs. hvor vi selv bevisst kan styre muskelbevegelsen. Den glatte muskulaturen styrer menneskets indre organer og blodstrømmen. Vi har to lukkemuskler -den indre, som er glatt muskulatur og derfor utenfor direkte kontroll, mens den ytre lukkemuskelen er viljestyrt.

For å finne hans prostata stikker du en velsmurt finger inn i anus og opp mot front av kroppen i en kom-her bevegelse. Med fingrene dine skal du da kunne kjenne prostatakjertelen. Kjertelen kan i ikke-opphisset tilstand være for myk til å kjennes særlig lett. Faktisk kan det hende at du ikke kjenner den i det hele tatt før han blir opphisset og kjertelen svulmer og blir hard. Tilsvarende som for kvinners G-punkt kan stimulering av prostata utløse en følelse av å måtte tisse.
For en mann som ennå ikke er klar for anal penetrering kan du istedet stimulere prostata indirekte ved å massere mellomkjøttet i sirkler med flat tommel. Noen menn liker slik massasje bare når de er opphisset, og noen liker det ikke i det hele tatt. Er du i tvil, spør!
Når du stimulerer hans prostata vil følelsen av fylde og trykk i hans penis øke. Masser prostata forsiktig, men med trykk. Du kan enten gjøre en kom-her bevegelse med fingeren, eller du kan gni inn og ut med en stiv buet finger. Når han nærmer seg orgasme vil kjertelen svulme mer og bli ganske hard før han ejakulerer. Stimulering av prostata kan utløse litt andre orgasmer enn hva han ellers opplever…
TIPS: Om du gir ham oralsex samtidig vil han elske deg!

Ehhh... okei.....? tror jeg...

Jenta mi, jeg vil elske deg uansett!

Konstriktiv perikarditt og andre vanlige ord

Hmmmm....

Jeg satt og leste anmeldelsene til Jo Nesbøs siste bok Panserhjerte og begynte å lure på hva dét ordet egentlig betydde. Skjønte jo at ordet i denne krimboksammenhengen trolig henspeilet seg til en slags "hardhudhet," ala et kaldt og ufølsomt hjerte, eller at hjerteveggene er tykke og ikke slipper inn følelser.

Jeg 'tok en wikipedia' og ble auto-geleidet til Konstriktiv Perikarditt...



Ehhh, javel?

Jeg leser: "Dette er i mange tilfeller en senvirkning av en betennelse i hjerteposen." OK, tenkte jeg, det kan jeg forstå. Men så kom fremmedordene: "Det kan ha idiopatiske årsaker. Det inkluderer postviral perikarditt."

Øhh...Øynebrynene mine trakk seg nærmere hverandre.

"Mediastinal. Purulent. Myocardiell. Pulmonær asbetose. Diuretika."



Jeg tenkte på den setningen jeg pugget på gymnaset: 'Hvorfor bruke fremmedord når det finnes så mange adekvate, homogene og stringente synonymer i det norske vokabularet?'


Nei, jeg holder meg til Ufølsomt Hjerte, jeg!




Forøvrig:
Konstriktiv: Sammensnørt
Perikarditt: Betennelse i hjerteposen
Idiopatisk: Medisinsk ukjent
Postviral: Forutgående årsak
Mediastinal: Lymfeknuterelatert(?)
Purulent: Varig
Myocardiell: hjertemuskel-relatert
Pulmonær: Kollapset (?)
Asbestose: sykdom forårsaket av asbest
Diuretika: En vanndrivende medisintype

Ei pedofil lesbisk søndagsskolelærerinne morderske...

Ei pedofil lesbisk søndagsskolelærerinne morderske... Hmmm, tror ikke jeg har hørt eller lest det uttrykket før...



"Melissa Huckaby brøt sammen i tårer da tiltalen mot henne ble lest opp i retten i San Joaquin i California mandag."

Forskere sier at de ikke kjenner til en lignende sak...

Ifølge tiltalen bortførte, voldtok og drepte søndagsskolelærerinnen åtte år gamle Sandra Cantu, for deretter å skjule liket i en koffert.

28-åringen er også tiltalt for å ha dopet ned en sju år gammel jente og en 37 år gammel mann, men nekter straffskyld.
Kofferten med liket av Sandra Cantu ble funnet i en vanndam i april, og en storjury i San Joaquin fastslo mandag at det skal reises tiltale mot Huckaby.




Syke mennesker kommer i alle farger og kjønn, sier nå jeg. Og jeg synes selvsagt ikke synd på henne - bryter ut i gråt ... dakar liten, liksom. Ganske typisk dette at det først er nå (når hun selv skal straffes) at det går opp for henne hvilken drittsekk hun har vært.
Jeg tar nesten ikke forbehold om skyldig eller ei her. Finner gråte-reaksjonen hennes som svar i seg selv.

12 på én gang!


I januar i år fødte den 33 år gamle Nadya Suleman 8 barn (bildet er tatt ei uke før fødselen). Jeg syntes at det var ganske oppsiktiktsvekkende, jeg (samt det faktum at hun ikke hadde hatt sex på 8 år, men brukt spermdonor).
MEN nå er altså en tunisk kvinne gravid - med 12 (!) barn i magen.
Det dukker opp mange spørsmål i min lille hjerne:
Er dette sant? I så fall, kan fostrene overleve? Hva er rekorden for antall barn i et fødselskull? Det må da bli sabla stort og tungt? Eller er fostrene knøttsmå?
Nei, dette er utenfor min forstand...

søndag 16. august 2009

Røkke mister Fisker-tittel?

Leser på diverse nettsteder (f.eks Dagbladet.no) at Kjell Inge Røkke kan bli fratatt tittelen som Fisker.

Myndighetene skal visstnok ha brukt sommeren på å gå gjennom Røkkes private forhold. Hensikten har vært å avdekke om det finnes grunnlag for å kaste ham ut av fiskermanntallet og på den måten ta fra Kjell Inge Røkke den kjære yrkestittelen. Fiskeridirektoratet vurderer nå om Røkke oppfyller vilkårene for å titulere seg som fisker.


Hvafornoe????? Bruker myndighetene tid på dette???

Vet jo at Røkke er stolt over yrkestittelen, og at han står i fare med å kunne miste retten til å selge noen få reker ved Aker Brygge dersom han mister tittelen, men Fiskeridepartementet må da ha andre og viktigere saker å ta seg av?


Har Sylvia Brustad en finger med i spillet? En ørliten hevn?


Røkke står i manntallet for fiskere. Han kan bli strøket fordi han tjener mer på andre aktiviteter enn fisking... Ved å stå i manntallet for fiskere kan man oppnå rettigheter og støtteordninger, heter det.

Nåvel, jeg tviler meget sterkt på at disse støtteordningene er årsaken til at Røkke ønsker å selge oss noen få reker fra båten sin ved Aker.

Ser at noen (sikkert stolte fiskere) mener at Røkke ikke bør titulere seg fisker, nærmest for å være folkelig eller som æresbegrep.

Greit nok det. Men at myndighetene bruker energi, tid og penger på noe sånt, er jo helt pling i bollen.