tirsdag 18. august 2009

Anal sex

Javel....

Jeg roter meg borti mye rart - spesielt på internet - uten å egentlig skjønne hvorfor eller hva jeg skal med det...

Analsex... Jeg leser 'bruksanvisningen':

Anal lek kan være deilig forutsatt at du tar noen enkle forholdsregler:

  • Husk at anus er ikke selvsmørende, så du må alltid bruke glidemiddel. Ikke selvsmørende. Okei, check.
  • Huden er tynn og får lett rifter, så berøring av anus og penetrasjon må bare skje med gjenstander som er helt glatte. Du kan få infiserte sår om du er uforsiktig. Glatte gjenstander. Greit.
  • Musklene er ofte trege til å slappe av, slik at all inntrengning må skje varsomt. Varsomt; check!
  • Ringmuskelen bør masseres en liten stund før man prøver å sette opp noe i endetarmen. Masseres en stund først. Greit.
  • Ringmuskelen er kraftig, i tillegg til at det er et vakum bak der. Og fordi den indre lukkemuskelen er ufrivillig, vil den kunne trykke og dra ting ut og inn som den selv vil. Derfor må du aldri sette inn gjenstander som kan forsvinne inn i endetarmen. Da er det det akutten neste, i verste fall må det operasjon til... Ikke ting som kan forsvinne. OK.
  • Pass på hygienen! Ha kortklipte negler, og vask hånden med en gang etterpå. Kortklipte negler. Vaske etterpå. Mottatt.

OK, da er jeg klar.


Noe mer jeg må vite før man setter igang?




Jo, et spørsmål melder seg...

Hvorfor? HVORFOR???

OK, jeg googler videre...

Kvinnens G-punkt er gitt mye omtale, mens mannens prostata får overraskende lite oppmerksomhet som kilde til nytelse. Det kan nemlig være veldig, veldig godt når den blir stimulert under seksuell aktivitet. Kjertelen er blitt utropt som det mannlige G-punktet, og noen kaller derfor prostata for "P-punktet".
Her produseres sædvæsken (en klar væske som blandes med sædceller under ejakulasjon). Når en mann kommer til "point of no return" i sitt orgasmeforløp aktiveres prostatakjertelen og bidrar med rytmiske sammentrekninger til å produsere ejakulat - og dette skjer faktisk før sammentrekningene i orgasmen. Prostatavæsken utgjør opptil en tredel av volumet i sæden. Om du stimulerer mannens prostata før og under ejakulasjon, kan du kjenne kjertelen svulme og bli hard, deretter trekker den seg sammen før orgasme.
Mannens P-punkt er faktisk i slekt med kvinnens G-punkt, da prostata vevet hos menn kommer fra de samme utgangscellene som danner en stor del av G-punktet hos kvinner. Prostata finnes ca. 4-6 cm inn i endetarmen opp mot magen. Beliggenheten er rett bak penis, under urinblæren, i en ring rundt urinrøret. Kjertelen er hjerteformet og i størrelse kan den være alt mellom en liten valnøtt og en stor kastanje.
En av årsakene til at mange menn liker anal lek er fordi massasje av prostata kjennes utrolig deilig og kan gi en kraftig forsterket orgasme. Siden prostata er forbundet med den innvendige delen av penis, vil en mann som støter hardt med erigert penis også oppleve sterk lystfølelse fra prostata. Men han kan også like det fordi anus og området rundt er fullpakket med nerveender som stimuleres ved berøring. Anus er i tillegg til å være et meget intimt og følsomt område også forbundet med en hel rekke tabuer. Menn som liker anal stimulering liker det vanligvis meget godt, og for mange av disse mennene kan stimulering av prostata gjøre orgasmen til en uforglemmelig opplevelse.
Som prostata, penis og de fleste interne organer i kropp, er anus kontrollert av glatt muskulator. Denne kan vi ikke styre, i motsetning til tverrstripet muskulatur som er viljestyrt, dvs. hvor vi selv bevisst kan styre muskelbevegelsen. Den glatte muskulaturen styrer menneskets indre organer og blodstrømmen. Vi har to lukkemuskler -den indre, som er glatt muskulatur og derfor utenfor direkte kontroll, mens den ytre lukkemuskelen er viljestyrt.

For å finne hans prostata stikker du en velsmurt finger inn i anus og opp mot front av kroppen i en kom-her bevegelse. Med fingrene dine skal du da kunne kjenne prostatakjertelen. Kjertelen kan i ikke-opphisset tilstand være for myk til å kjennes særlig lett. Faktisk kan det hende at du ikke kjenner den i det hele tatt før han blir opphisset og kjertelen svulmer og blir hard. Tilsvarende som for kvinners G-punkt kan stimulering av prostata utløse en følelse av å måtte tisse.
For en mann som ennå ikke er klar for anal penetrering kan du istedet stimulere prostata indirekte ved å massere mellomkjøttet i sirkler med flat tommel. Noen menn liker slik massasje bare når de er opphisset, og noen liker det ikke i det hele tatt. Er du i tvil, spør!
Når du stimulerer hans prostata vil følelsen av fylde og trykk i hans penis øke. Masser prostata forsiktig, men med trykk. Du kan enten gjøre en kom-her bevegelse med fingeren, eller du kan gni inn og ut med en stiv buet finger. Når han nærmer seg orgasme vil kjertelen svulme mer og bli ganske hard før han ejakulerer. Stimulering av prostata kan utløse litt andre orgasmer enn hva han ellers opplever…
TIPS: Om du gir ham oralsex samtidig vil han elske deg!

Ehhh... okei.....? tror jeg...

Jenta mi, jeg vil elske deg uansett!

6 kommentarer:

  1. Hm...jeg som trodde jeg hadde dreisen på dette..

    LE

    SvarSlett
  2. Jeg for min del er glad jeg ikke har dreisen på dette...

    SvarSlett
  3. Helt uerfaren på området, men dette er noe som jeg virkelig ønsker å få dreisen på. Å oppleve at han vil nyte det er en nytelse i seg selv.. Takk for gode tips :)

    SvarSlett
  4. Kjempe:) greit å lese litt om for å få noen triks, men det beste er nok å prøve ut og forske seg frem sammen.... Min mann elsker det og jeg liker å utføre;) Mia

    SvarSlett
  5. www,.epornreview.com

    SvarSlett