fredag 14. august 2009

Avsuging som takk...

En italiensk jenta som fylte 18 år, ville takke sine bursdagsgjester på en litt spesiell måte. Hun ville nemlig utføre oralsex på sine mannlige gjester.



Det ble litt av en bursdagsfeiring for den italienske jenta som fylte 18. Gjestene fikk oralsex, og hun havnet på sykehuset for pumping.



Det var ingen som protesterte mot «gaven» fra bursdagsjenta. Men gleden ble likevel kortvarig. Etter å ha utført oralsex på atten personer i rommet, begynte hun imidlertidig å føle seg dårlig.Jenta hadde også drukket mye i forkant.- Hun var helt i ekstase, og ropte hele tiden «Jeg har fylt 18 år, nå kan jeg gjøre hva jeg vil», sier en av gjestene til avisen.18-åringen ble fraktet til sykehuset hvor hun måtte pumpes.



Vel, jeg vet vel ikke helt åssen jeg skal kommentere denne saken...

Alternativene kan være:

  • Verdensrekord i fylleangst når hun våknet?
  • Mor og far er nok stolte når de henter henne på sykehuset...
  • Slike jenter må vi ha flere av! Et skikkelig vertinne-emne!
  • Noen som har telefonnummeret hennes?
  • 18 år og 18 menn... Hva skjer på 50 års dagen hennes?
  • Hva ble hun pumpet for? Man-juice? Alkohol? Blanding?
  • Hvor var Silvio Berlusconi?

torsdag 13. august 2009

Gelé-kondom for kvinner

***Forskere har utviklet en gelé som skal fungere både som prevensjon og mot kjønnssykdommer. Geleen påføres i skjeden en time før den skal brukes. Den er først flytende, men med en gang geleen kommer i kontakt med sæden, stivner geleen. Etterpå smelter geleen og renner ut. Geleen fanger alle partikler over 50 nanometer. Det inkluderer sædceller, men også virus. Dermed vil gelekondomet også beskytte mot ulike virus som forårsaker herpes, HIV og HPV. Geleen gjør at viruset ikke engang rører skjedeveggen, forteller Patrick Kiser, som ledet studien. Geleen er foreløpig bare testet i forskernes laboratorium, og det vil ta tre til fem år før man begynner å teste geleen på mennesker. Noen få år senere kan den være tilgjengelig for salg.


En fantastisk nyhet, MEN ...


















.... men må den påsmøres i skjeden 1 hel time før selve akten?

Jeg ser et par småproblemer der...

a) Kvinnen må være klar til sex om en time. "Hmmm... jeg tror jeg er kåt om en time..."
b) Gubben må småkose en hel time før penetrering...

*Yeah, right!*

onsdag 12. august 2009

De viktige saker

Noen ganger kommer diskusjonen inn på de viktige ting i livet.
Jeg snakker nå ikke om de trivielle elementene som helse, familie, kjærlighet og sånt. Nei, dette deier seg om de vesentlige sidene ved å tilegne seg kunnskaper om essensielle og praktiske gjøren og laden.

Dagens tema: Knekkebrødet! Hva er opp og hva er ned?



Jeg kan ligge våken om natten, vandre hvilesløs omkring, og fundere på dette og andre vesentligheter.
Dette temaet – hva anses som oversiden og hva anses som undersiden av knekkebrødet? - kom opp tilfeldig i en bisetning i en diskusjon på jobben idag.
Diskusjonen foretok en 90 graders sving og penset øyeblikkelig bort fra det faglige til dette viktigere temaet. Noen mente at det hele kom an på selve pålegget. Dersom man brukte syltetøy, så var det naturlig at den siden med de største gropene var oversiden, mens ved bruk av ost (skivet eller krem), så ble det naturlig at den mindre ruglete siden ble ansett som oversiden av knekkebrødet!

Jeg visste at dette spørsmålet kom til å uroe meg i lang tid dersom jeg ikke kunne finne et tilfredsstillende svar.

Jeg trengte faglig hjelp. Av hvem? Wasa, selvsagt!

Først ved hjelp av den elektroniske databehandlingsmaskinen...
På nettsidene stod det ikke svart på hvitt om hva produsenten anså som overside og underside (skuffende!), men som den djevelens advokat jeg er, leste jeg meg fort mellom linjene. Og der stod det jo: ”Frukost. Et sprøere knekkebrød bakt på hvete. Brødet er toppet med gyldenristede vamulefrø.”
Aha!!! Toppet med valmuefrø! Toppet! Altså på toppen, dvs på oversiden!
Jeg fant også flere varianter av knekkebrød. Og det gjentok seg; brødene ble toppet med valmuefrø, sesamfrø, etc.
OK, jeg var ett steg nærmere en god natts søvn...

Neste steg: Produksjonen. Og her ble den forrige tesen bekreftet. Selvsagt er den minst ruglete siden ned, altså underst. Knekkebrødene kommer jo på samlebånd, og blir naturlig nok flatest underst! Og i denne prosessen drysses altså frøene på. På oversiden.

Så om du smører syltetøy på undersiden av knekkebrødet, og spiser det på den riktige måten - selvsagt med oversiden opp - så ta av deg skjorten først!


Ahh, nå ser jeg frem til en rolig og rastfull natt. Neste arbeidsdag er akkurat nå knakende likegyldig... vel og merke dersom jeg ikke begynner å fundere på hvilken vei dopapiret skal henge...

Og der var denne natta ødelagd....

tirsdag 11. august 2009

Kløft inn i valgkampen NÅ!

Nå må Erna Solberg, Kristin Halvorsen, Siv Jensen, Liv Signe Navarseter og de andre sex-bombene i norsk politikk kjenne sin besøkelses-tid, og forstå hva velgerne trenger og vil ha.

Her må puppene pushes himmelhøyt, utringningen må gå helt til skrittet, og dere må "ta en Merkel" og si:

VI HAR MER Å BY PÅ!

Først da - og bare da - vil dere kunne fange vår interesse...

Og du Jens, og du Lars; Hold snippen på!

Nå skal DYRESEX bli ulovlig i Danmark







Nå skal dyresex bli ulovlig i Danmark, står det å lese i tabloid-avisene.


Javel ? tenker jeg.


Dette håper jeg ikke blir aktuelt i Norge.

Jeg er glad i dyr og liker å ha de rundt meg. Og jeg håper neste generasjon får glede av dyr også.

Ja, for dersom de ikke får ha sex sammen, så dør de jo ut. Dyrene, altså.


Dansker....

mandag 10. august 2009

HAT - etter Molde-Rosenborg

Hat
Jeg tar opp bruken av dette ordet etter den siste ukens ordlyd mellom Tornekrattet og Kjernen.
Selv så mener jeg at ordet hat er et meget sterkt ord. Nå finner jeg det ofte misbrukt.
Pr definisjon anser jeg hat som en veldig sterk og intens følelse av uvilje overfor en person, en gjenstand, et sted, en handling, et fenomen og så videre. Hat er ikke fornuftsstyrt. Hat er så sterkt at man trolig er i stand til å drepe/myrde/skade noen - i affekt.


Nesten daglig hører man ordet hat bli misbrukt av personer rundt seg.
- Jeg hater å stå opp om morgenen.
- Jeg hater at vi går tom for melk.
- Jeg hater trøndere/moldensere.
- Jeg hater når folk kommer for sent på jobben.
- Jeg hater det norske skattesystemet/den norske innvandringspolitikken. Etc


Jeg kan skjønne at man er snakker om en viss irritasjon, og at man kan mislike noe/noen. Men hat?
Å bli irritert over noe(n), å mislike noe(n), å ikke komme overens med noen, å mistro noen, bli sint på noen, vel, det er en helt dagligdags følelse. Dog, vil man myrde noen (skade noen fysisk) av den grunn? Mister man fornuften eller gangsynet derav?
Dersom en person voldtok og drepte datteren min, ville jeg trolig miste all min motstand mot å kveste et annet menneske. Da ville jeg nok hatet den skyldige nok til å fysisk skade vedkommende.

Det ville jeg kalle hat.


Fotball er følelser.
Fotball er identitet og samhold. Og rivalisering.
I fotball brukes ordene ’hater’ og ’elsker’ ofte. Dette kan jeg begripe i den forstand at man ønsker å bruke billedlige ord og et forsterket begrep for å fremstå som tydelig eller forklare et forhold. Jeg skjønner jo at man her ikke bruker begrepene som om vi virkelig var i krig, ala som israelitter og palestinere.
At Rosenborg-supportere toger gjennom Molde med med et stort banner som proklamerer ”Hater Molde by,” samtidig som de roper stygge eller provoserende ting (istedet for å heie på eget lag), kan jeg i det minste forstå noe av. Muntlige provokasjoner må man tåle.
Det er når handlingene/provokasjonene blir fysiske og voldelige at dette er uakseptabelt.
Drittsekker og idioter finnes overalt. De aller fleste tilreisende trønderne som kom til Molde på kamp på søndag, oppførte seg eksemplarisk. De aller fleste av Kjernen som stod bortenfor Molde-supporternes stampub oppførte seg greit nok (muntlige provokasjoner må man tåle!). De aller fleste Tornekratterne og andre MFK-supportere oppførte seg rolig. Men så var det altså noen få drittsekker da, som presterte å yppe til faenskap. Det ble kastet gjenstander fra begge hold.
En slik gjenstand (jernstang, ølglass, knallbombe, bluss etc) er en farlig sak. Man kan skade en annen person dersom man kaster noe slikt inn i en folkemengde. Snakker vi hat her? Hater man virkelig noen andre – som har en annen holdning til fotball-lag enn seg selv – så mye at man ønsker å skade noen (en tilhenger av motstanderlaget)? Ja, for dét må man jo skjønne at kan skje ved en slik handling?
”De startet!” - ”Nei, det var dem!”
Akkurat det driter jeg i. Nesten... Man må kunne forsvare seg.
Dersom Moldesupportere eller Rosenborgsupportere pisser på biler, sprayer kirker med maling, roper stygge provokasjoner og oppfører seg uten folkeskikk; det skal jeg tåle, men jeg misliker det sterkt. Men jeg kommer ikke til å hate dem - før de eventuelt skader noen fysisk.
Og her bør alle supporterklubber ha en klar linje: Vi tolererer ikke medlemmer som utøver vold eller har til hensikt å skade noen. Punktum. Og vis i praksis at dere mener det.

Tornekrattet: Jeg er medlem her. Vi må få fjernet de to som kastet bluss mot Kjernen. Den handlingen var totalt forkastelig og må ikke bli akseptert.

Kjernen: Dere må så gjerne synge hvor mye dere hater Molde (rent patetisk er det jo, men dere om det). Men hold dere for gode til å kaste stenger og knallbomber inn i grupper av krattere. Det satt familiefolk og barn der og slappet av. Unger ble redde, og noen har sannsynligvis trøbbel med hørselen ennå.

Til begge: Tenk om noen ble skadet? Eller verre; drept?
Til de to Molde-supporterne som kastet bluss: Er dåkker heilt fitte dum?? Kan dåkker være så vennlig å hente tellefart og sykle loddrett inn i helvete??? Dåkker blei filma, og dåkker prøvde faktisk å skade nåkken!

Hater vi? Gjør vi det?...

Trøndere; dersom dere virkelig hater Molde by, hvorfor kommer dere hit da?
Kanskje dere vil svare at det er fordi dere elsker Rosenborg og vil støtte laget...
Javel, hva faen har det med å hate andre da??? Er dét å støtte laget sitt?
Jeg driter egentlig i svaret dere kan komme med...

Vi har noen få hooligan-/casuals-grupper i Norge...drittsekker som kun er i nærheten av fotballmiljøene for å sloss og skape uro. Disse må ikke få innpass i fotballelskende supporterklubber.

Å hate og å elske er sterke ord og følelser.
Jeg elsket å se MFK vinne over Rosenborg på søndag. Jeg elsket å se de som hater meg og min by tusle ut av hjemstedet mitt med halen mellom beina.

Men jeg hater dem ikke...