lørdag 29. august 2009

Hvorfor stemmer fattige FrP?

Kjenner noen som digger FRP-løsninger. En annen blogger sa noe sånn som:

"Enkle løsningene: Utvandrere må ut! Integrering er kostbart, og vi vil ikke ha de her. Survivel of the fittest! La den sterkestes rett gjelde. Drit i klimaendringene, det er for dyrt og slitsomt å gjøre noe med. Gi høyere fartsgrenser så alle kan forurense og kræsje mer. La alle drikke så mye sprit de vil, la de være på fylla så lenge de vil (forøvrig ganske interessant å kombinere med mer bilkjøring…). La oss øse og pøse ut av oljefondet uten tanke på fremtidlige generasjoner. Vi lever jo tross alt nå!"

Tenk så fint det kunne være å nå frem med et slikt budskap. Ja, for det er jo et ork å hjelpe de fattige eller betale litt ekstra for å kjøre bil.
Det er akkurat det som er så skummelt med Frp og de som stemmer på de. De ser ikke sammenhengene. De ser ikke hvor verdifullt det norske spleiselaget er.
Alle bidrar etter evne. Alle får etter behov.
Er du rik, bidrar du mer slik at alle andre skal ha lik mulighet til å lykkes som deg. I den offentlige fellesskolen møtes vaktmestersønnen og direktørdattera i samme klasserom. De lærer det samme. Det viktigste er kanskje at økonomisk ulikhet ikke betyr menneskelig ulikhet. Fellesskolen er sosialt utjevnende. Alle har lik mulighet til å ta utdannelse, også på universiteter og høyskoler.
Vi gir bistand til andre land fordi vi mener alle skal ha lik mulighet til å lykkes. Vaksine-programmer, penger til skolegang og reproduktiv helse er uvurderlig i mange utviklingsland.
Det skal vi være stolte av. For å redde kloden fra klimaendringene må alle land dra lasset, særlig de rike.

Dette vil ikke Frp være med på. Jeg fortrenger å tenke på hva slags samfunn vi får om de tar over regjeringskontorene.

*** Det jeg synes er rarest, er at mange fattige i Norge vil stemme FrP... Ikke får de mer av FrP, ikke får de det bedre. Andre blir rikere.
Men kanskje ølla blir 3 kroner billigere, og kanskje en 20-pack Prince synker med en 5'er? Men uten velferdsstaten har du jo ikke penger til å kjøpe de uansett, din snylter!!
Du kan bare bruke en krone en gang. Vil du ha billigere medisin eller billig bensin?

torsdag 27. august 2009

Rettssaken i Kongo...

Jeg har vel aldri vært i tvil om at de to nordmennene som står tiltalt for mord og annet, er skyldig i mord i Kongo.


Vi har sett dokumentarer fra såkalte sikkerhets-/torpedo-trening i Norge hvor disse visst har deltatt. Vi snakker opplærte henrettere her. Uten 'license to kill.' Fysj!!


Har fulgt med av en viss interesse på rettssaken i Kongo fordi den utspiller seg så veldig forskjellig fra det vi er vant til i Europa. Den slenges ut kommentarer, det danses på rettsgulvet, og den ene påstanden er rarere enn den andre. Kaldt sagt, så er det fascinerende...



Men idag ble det toppet....





  • Mange nettsteder, bl.a. Dagbladet, følger saken og forteller at:
  • * Staten Kongo krever 3038 milliarder av Norge fordi nordmennene gjorde sin pliktfulle førstegangstjeneste (i Garden). Kongo's statsaktor hevder de var på oppdrag fra staten Norge, siden Norge har benyttet de i sin livgarde for kongen. "De tiltalte har fått et nasjonalt mandat fra staten Norge. De var på oppdrag for landet Norge - for å spionere."

Selvsagt er de ansatt av Jens! Selvsagt er det regjeringen som har bedt de reise inn i jungelen i den attraktive staten Kongo for å drepe en sjåfør der. Naturligvis har de hele det norske folk bak seg! Vi har jo mega-interesser i gummien som finnes i trærne i jungelen der! Vi er jo snart tomme for olje, og er desperate!

NOT! Mon tro hva slags tanker de har der nede??? Skulle vi tro at enhver kar fra Kongo som ble tatt med våpen i Norge, var her på Kongos vegne? Er de splitter pine 'nuts'?

Nå er tiltalen laaaaaaaangt ute av proposjoner! Og det som en gang var fascinerende, er nå bare en farse.

Fasit: Kongoleserne kommer til å drepe de. Og Norge kommer selvsagt ikke til å betale ei krone.

søndag 23. august 2009

Nordmenn er jødehatere?


Ifølge Aftenposten beskylder Israels utenriksminister Norge for antisemittisme (dvs jødehat). Hææææ?

Israels utenriksminister Avigdor Lieberman er ikke nådig i sine beskrivelser av hvordan han mener Norge fremmer antisemittisme.
Den ytterliggående politikeren er leder for det ultranasjonalistiske sionistpartiet Yisrael Beiteinu, og har tidligere kommet med trusler om at han ønsker å jevne Teheran med jorden og bombe Aswan-dammen i Egypt for å utslette nabolandets arabere.
Denne gangen er det markeringen av Hamsun-jubileet som opprører Lieberman.
"- Jeg ble overrasket over at Norge valgte å feire 150-årsdagen til Knut Hamsun, en mann som beundret nazistene. Litteraturprisen han vant i 1943 ga han bort til Josef Goebbels, og i en nekrolog lovpriste han Hitler som en kriger for menneskeheten, sa Lieberman til studenter ved Ariel University Center.
Og kritikken stanset ikke der. Lieberman trakk inn at Irans president stempler Israel som et rasistisk og grusomt regime, som burde utslettes fra jordens overflate.
- Norges delegasjon var blant de få som ikke gikk i protest. I dag innser jeg at det ikke er noen tilfeldighet. Hvor lavt kan dere synke? sier Lieberman."

Drit og dra, Lieberman! Jødehat? Vi bryr oss ikke mer om dere enn andre, det er fakta. Og det er noe heeeelt annet enn å hate.

Sex-avhengighet


Mye man skal høre:.....

Den italiensske statsministeren Berlusconi ble bedt om å søke hjelp for sex-avhengighet, skrives det i en ny kone-biografi. "Det var for å hjelpe ham å finne seg selv igjen, også ved å bo i en klinikk spesialisert på sex-avhengige."

Sex-avhengighet? Klinikk?
Jeg ble litt fascinert og googlet litt. Tenkte at at det her dreide seg om nyfomani.
Sexavhengighet/Addiktologi betyr «læren om avhengighet, besatthet og dets problemløsning». ... ta kontakt med en addiktolog...
En addiktolog? OK, første gang jeg hører det ordet. Stilig ord forresten. Men tilbake til saken... "Ikke klarer å kontrollere de handlinger som har med vekommendes spesifikke avhengighet å gjøre..."
Må ha.
Bare må ha..
ala Tine melk...
Nymfomani/Hyperseksualitet: Dette er en psykisk lidelse hvor en kvinne eller mann plutselig føler seg tvunget til å ha sexuelt samkvem, uansett hvor de befinner seg.
Kuk og fitte...
Som ung gutt ble jeg fortalt rare saker som f.eks et middel som gjorde jenter sååå kåte at de t.o.m. måtte sette seg over girspaken i bilen omgående for å stilne en voldsom lyst. Hva het middelet? Spansk flue? En afrodisk kjemisk middel?
Produserer Berlusconi dette selv? 'A walking Hard-On?' En Satyroman?
Jeg tror at Herr Berlusconi ikke er en satyroman (en som MÅ ha), men heller en sybaritt eller hedonist, dvs en som liker sex, og kan ha det uten følelser.
Sybaritt: Nytelsessyk person.
Hedonist: En som er orientert mot egen fysisk sexuell nytelse/velbehag.
Noen ganger skulle jeg ønske jeg var en slik...
Neste gang må jeg lese om Minnesotamodellen... eller 12.stegsbehandlingen...

Hjort på bro



Nei, jøss, tenker jeg.

Her har altså et vilt dyr tuslet over en lang bro og så har noe skjedd (kommet en bil? blitt tørst? flyktet? fange fisk?) slik at dyret har prøvd å hoppe over rekkverket. Men det gikk ikke bra...Uff, føler jo nesten med dyret her. Hvordan kan det kjennes å henge sånn?

Forøvrig så ser her vi her åstedet fra det meget omtalte *Slaget ved Bolsøy-brua* som i enkelhets grunn kan fortelles med det hammerslaget som Jan Magne utdelte en fanget torsk i ei bøtte. Hammeren finnes ennå. Ikke bøtta...