søndag 23. august 2009

Nordmenn er jødehatere?


Ifølge Aftenposten beskylder Israels utenriksminister Norge for antisemittisme (dvs jødehat). Hææææ?

Israels utenriksminister Avigdor Lieberman er ikke nådig i sine beskrivelser av hvordan han mener Norge fremmer antisemittisme.
Den ytterliggående politikeren er leder for det ultranasjonalistiske sionistpartiet Yisrael Beiteinu, og har tidligere kommet med trusler om at han ønsker å jevne Teheran med jorden og bombe Aswan-dammen i Egypt for å utslette nabolandets arabere.
Denne gangen er det markeringen av Hamsun-jubileet som opprører Lieberman.
"- Jeg ble overrasket over at Norge valgte å feire 150-årsdagen til Knut Hamsun, en mann som beundret nazistene. Litteraturprisen han vant i 1943 ga han bort til Josef Goebbels, og i en nekrolog lovpriste han Hitler som en kriger for menneskeheten, sa Lieberman til studenter ved Ariel University Center.
Og kritikken stanset ikke der. Lieberman trakk inn at Irans president stempler Israel som et rasistisk og grusomt regime, som burde utslettes fra jordens overflate.
- Norges delegasjon var blant de få som ikke gikk i protest. I dag innser jeg at det ikke er noen tilfeldighet. Hvor lavt kan dere synke? sier Lieberman."

Drit og dra, Lieberman! Jødehat? Vi bryr oss ikke mer om dere enn andre, det er fakta. Og det er noe heeeelt annet enn å hate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar