torsdag 27. august 2009

Rettssaken i Kongo...

Jeg har vel aldri vært i tvil om at de to nordmennene som står tiltalt for mord og annet, er skyldig i mord i Kongo.


Vi har sett dokumentarer fra såkalte sikkerhets-/torpedo-trening i Norge hvor disse visst har deltatt. Vi snakker opplærte henrettere her. Uten 'license to kill.' Fysj!!


Har fulgt med av en viss interesse på rettssaken i Kongo fordi den utspiller seg så veldig forskjellig fra det vi er vant til i Europa. Den slenges ut kommentarer, det danses på rettsgulvet, og den ene påstanden er rarere enn den andre. Kaldt sagt, så er det fascinerende...



Men idag ble det toppet....





  • Mange nettsteder, bl.a. Dagbladet, følger saken og forteller at:
  • * Staten Kongo krever 3038 milliarder av Norge fordi nordmennene gjorde sin pliktfulle førstegangstjeneste (i Garden). Kongo's statsaktor hevder de var på oppdrag fra staten Norge, siden Norge har benyttet de i sin livgarde for kongen. "De tiltalte har fått et nasjonalt mandat fra staten Norge. De var på oppdrag for landet Norge - for å spionere."

Selvsagt er de ansatt av Jens! Selvsagt er det regjeringen som har bedt de reise inn i jungelen i den attraktive staten Kongo for å drepe en sjåfør der. Naturligvis har de hele det norske folk bak seg! Vi har jo mega-interesser i gummien som finnes i trærne i jungelen der! Vi er jo snart tomme for olje, og er desperate!

NOT! Mon tro hva slags tanker de har der nede??? Skulle vi tro at enhver kar fra Kongo som ble tatt med våpen i Norge, var her på Kongos vegne? Er de splitter pine 'nuts'?

Nå er tiltalen laaaaaaaangt ute av proposjoner! Og det som en gang var fascinerende, er nå bare en farse.

Fasit: Kongoleserne kommer til å drepe de. Og Norge kommer selvsagt ikke til å betale ei krone.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar