mandag 19. juli 2010

Ville ha verdens største pupper!!

16 juli 2010
En kvinnelig brasiliansk model som lever i Houston, USA, hadde ønsket om å ha de største puppene i verden.

Hun må nå gjennomgå en større operasjon og er i en kamp for å overleve...


Sheyla Hershey klarte i 2009 å nå sitt mål. Etter å ha fått implantert "M-cups" fikk hun verdens største pupper. Men like etterpå ble hun gravid, og hun skyndte seg raskt med å foreta en brystreduksjon.
Så, etter over 30 operasjoner, begynte hun å merke komplikasjonene... Hun fikk en alvorlig stafylokokker-infeksjon i begge brystene. Infeksjonen kan trenge inn i blodsirkulasjonen i hele kroppen og bli livstruende. Det var også fare for at hun kunne miste minst det ene brystet. Sheyla Hershey måtte ta tolv sprøyter med antibiotika hver eneste dag.
Kuren har reddet ett av brystene, men legen sier at de er veldig usikker på om man klarer å berge det andre brystet.
Dette betyr at hun ikke bare mister begge implantene/innleggene; hun står i fare for å miste et bryst. Og verre, hun kan dø.

Forrige tirsdag foretok kirurgene inngrepet og fjernet implantene.
Shayla fortalte at hun hadde store smerter og høy feber, og var tungpustet. Hun hadde ikke klart å komme seg opp av sengen.


******************************************************
Dette kunne man lese i en amerikansk avis for 3 dager siden.
******************************************************

Hvordan kommentere dette?
Man ønsker selvsagt at det går bra med henne, men likevel... Hva er det med endel mennesker? Som ønsker å operere seg over-naturlig?
Jeg skjønner godt at de som har en skavank, kan ønske å foreta en utbedring for å se mer normal ut. Men at vakre mennesker utsetter seg for slikt, er tilnærmet uforståelig for meg. Butox i lepper og øyenbryn! Vulkan-anatomiske bryster! Penisforlengelse fra 15 til 24 cm! Oppstramming av faste romper!

Jeg håper man snart lærer...

3 kommentarer:

  1. enig... man må bare godta seg for den man er, alle er unike og en skjønnhet i seg selv. hvis folk ikke respekterer hvordan man ser ut, er det ikke en selv det er noe feil med, tvert imot.

    SvarSlett
  2. syk i hodet hun kjærringa der

    SvarSlett