onsdag 22. juli 2009

He he... Homser på flytur??

Det har kommet en rapport om at en medarbeider i det australske flyselskapet Ansett - en person som hadde etternavnet Gay - gikk om bord i et av selskapets fly forleden, og brukte det såkalte ’Free Flight’-tilbudet for ansatte. Imidlertid, da Mr Gay forsøkte å finne sitt sete i flyet, så var det allerede tatt av en annen passasjer, som altså hadde satt seg på feil sete..
Så, for å ikke lage noe oppstyr, fant Mr Gay seg et annet sete som var ledig.

Det viste seg at et annet av selskapets fly på denne flyplassen hadde fått mekaniske problemer, noe som innebar at passasjerene der måtte flyttes til andre fly. Noen passasjerer ble henvist til det flyet hvor Mr Gay satt, og de ansatte som hadde ”Fee Flight”-billett ble naturlig nok nedprioritert og måtte forlate flyet for å gi plass for det betalende passasjerer.

Kabin-personellet gikk rundt med passasjerlistene, og da de kom til plassen der Mr Gay egentlig skulle sitte, spurte de:
”Are you gay?”

Mannen som satt der, rødmet lett, så ned og nikket.
”Then you have to get off this plane...”

Mr Gay overhørte dette og prøvde å klargjøre situasjonen som oppstod.
”You got the wrong man. I am Gay!”

Dette fikk en helt annen mann til å reagere i sinne.
”Hell! I am gay too! They can’t kick us all out!”

Forvirrelsen steg mens flere og flere passasjerer blandet seg inn, og ropte at flyselskapet ikke hadde noen rett til å be homofile om å forlate flyet.

Rapporten sier at flyselskapet ikke har til hensikt å kommentere hendelsen…

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar