lørdag 1. august 2009

Tenårings dødsønske om sugejobb av Cameron Diaz ble ikke innvilget



Foreldrene til den 15-år gamle leukemi-rammede Martin, som forleden natt døde etter et par års kamp mot sykdommen, sier at de er veldig lei for at de ikke klarte å oppfylle hans dødsønske om å få en sugejobb av Camron Diaz.


Den djerve ungdommen fortalte sine foreldre for to måneder siden at det eneste han egentlig ønsket seg før han døde, var å bli sugd av den vakre, suksessfulle Hollywoodstjernen.


"Martin ba aldri om mye," sier faren. "Han klaget aldri over sykdommen og ba aldri om urealistiske krav. Så når han fortalte at han hadde et ønske om å bli sugd av stjernen i Charlies Angels og Noe ved Mary før han døde, tenkte vi at det var det minste vi kunne gjøre for ham."


Men guttens ønske viste seg å være vanskeligere å innfri enn hva familien trodde. Henvendelser til stjernen om å gi oral sex på den døende tenåringen, ble neglisjert gjentatte ganger.


"Vi ringte, vi skrev, vi faxet," forteller moren. "Og de gangene vi fikk svar, så var det alltid det samme: 'Beklager, Ms Diaz er for tiden utilgjengelig for forespørsler.' Jeg mener, hvor usympatisk kan man bli? Vi snakker om en døende gutt her! Det ville ikke tatt livet hennes om hun gjorde det!"


Faren dro også egenhendig til Los Angeles for å prøve og snakke med henne i anledning premieren av hennes siste film. "Det var veldig mange mennesker der, og jeg måtte rope høyt innefra mengden: 'Kan du avsuge min sønn, vær så snill?' Men hun lot visst som hun ikke hørte."


Mens Martins ble svakere dag for dag, henvendte foreldrene seg også til Catherina Zeta Jones, Jennifer Lopez og Salma Hayek. Men ingen av disse stjernene ville samarbeide.


"Hvem tror de at de er?" tordner faren. "De tjener millioner av dollar og går i fancy selskaper, men når de får en enkel forspørsel om å bringe et smil om munnen til en gutt som ikke er så heldig stilt som de, så snur de ryggen til. Hvilken verden lever vi i, når en døende gutt ikke lenger kan bli kuksugd av en celebritet?"



******************

Jeg mangler nesten ord for å beskrive det jeg tenker.

Nei, la meg korrigere meg selv: Jeg mangler ord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar